nieuws

> HOME

Het inbrengen van uw kleding.Voor het inbrengen van uw kleding hoeft u geen afspraak te maken, u kunt deze tijdens bepaalde periodes (zie hieronder), gedurende de openingstijden aanbieden.

Voor alle kleding die wordt aangeboden geldt dat deze moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Uw kleding dient recentelijk gewassen, gestreken en zonder vlekken of gebreken te zijn. Kleding niet binnenstebuiten aanleveren.

Er is een duidelijk verschil in het aanbieden van uw kinderkleding en dameskleding. Om misverstanden te voorkomen vindt u hieronder onze spelregels:


Kinderkleding:

De kinderkleding die u aanbiedt zien wij het liefst verpakt in stevige

tassen.

Vergeet niet uw naam en adres op en in de tas te vermelden!!!!!                                                                            


Dameskleding:

Vergeet u ook hier niet uw naam en adres op en in de tas!!!!!Inschrijving en retour halen van niet verkochte of niet ingenomen kleding:


Bij inschrijving kunt u aangeven dat u uw ingenomen kleding niet terug hoeft te hebben, deze zal dan ten goede komen aan het goede doel.


Als u aangeeft dat u uw kleding terug wil, wat door ons niet geschikt is bevonden voor verkoop, dient u deze binnen een week weer op te halen. Wij noemen dit een Eerst Retour .Bij inbreng maken wij met u direct een afspraak hiervoor. Indien u niet binnen de afgesproken tijd ophaalt, gaat u kleding alsnog naar het goede doel. Kleding wat aan het eind van het seizoen niet verkocht is gaat alsnog naar het goede doel.


Opgebouwd Tegoed:


Voor alle kleding geldt dat wij de verkoopprijs bepalen. Vergoeding voor u na verkoop is 40% van de netto verkoopprijs. Door het verkopen van uw kleding bouwt u een tegoed op. Dit kunt u contant laten uitbetalen de tweede week van de nieuwe maand of er kleding mee kopen. Het opgebouwde tegoed trekken we dan van het aankoopbedrag af. Het geld blijft maximaal een jaar staan. Tijdens vakantieperiodes betalen wij niet uit.


Verantwoordelijkheid:


Kleding hangt op eigen risico in de winkel, niet verzekerd tegen diefstal, brand, beschadiging of welke oorzaak dan ook.

U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die in ons bezit zijn. Geef verhuizingen, veranderingen aan ons door. Wij zijn niet aansprakelijk als door het ontbreken van de juiste gegevens problemen ontstaan.

Als u geen gebruik meer wil maken van onze diensten, zou u dit door willen geven zodat wij dit kunnen wijzigen.


Wij besteden de grootste zorg aan uw kleding en proberen deze zo goed mogelijk te verwerken. Er is geen exacte termijn aan te geven waarbinnen uw kleding in de winkel komt te hangen. We proberen alle kledingstukken minimaal 8 weken aan te bieden.

  

I.V.M Corona hanteren wij andere inbrengvoorwaarden.

Kijkt u onder Nieuws voor de actuele inbrengmogelijkheden en tijdstippen.

Inbreng alleen op afspraak.